Здравеите "колеги", наскоро си закупих Алфа 156 1.9 JTD и много сам доволен освен това постояно леко потропване,което се чува някъде от предницата,когато минавам по неравности.Чудя се какво е за сменяне и ако някой може да ми помогне с информация ще му бъда благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
съвет относно Алфа 156
Collapse
X
-
Най-вероятно "биалети" и мойта потропва от 3 месеца ама карам бавничко по дупките и не се притеснявам.Ако се задълбочи потропването тогава ще сменявам каквото и да е.Ако имаш възможност си ги смени.Цени незнам тъй като не съм сменял още...Също като колегата надувам музиката и не се чува нищо ....
Comment
-
Може да е от много работи,затова върви в сервиз,ама качествен.И моята потропва от ляво и вече на две места ми казват че всичко е О.К.,ама явно не е.
2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Моята направо си скърцаше като каруца. Закарах я в сервиз "Кафеджиев"-Бургас. Там великите майстори казаха, че е от стабилизиращата щанга. Смениха я цялата - 410 лв.+120 лв. труд!!!
Да ама не! - колата продължи да си скърца. На втория път познаха - тампона на долния десен носач - 18 лв. + 20 лв. труд!!!
Шибана държава, Шибани "МАЙСТОРИ" !
Сега ми се разтрака климатика и не знам на кого мога да се доверя.
Как да карам готина кола, като няма къде да я обслужвам. ДА бях си взел някой скапан Opel.
Comment
Comment